Dr. Inge Van Delm: uw orthopediste voor pijn aan handen en voeten

Uw orthopedist in Diest

Pijn aan handen of voeten kan lang aanslepen. Als u tijdens het sporten een voetblessure opliep, bijvoorbeeld, of als u last hebt van de gewrichten in uw hand. Orthopediste Inge Van Delm buigt zich al meer dan vijftien jaar over klachten aan handen en voeten. Mogelijk raakt u zonder operatie van de pijn verlost, zoals met inspuitingen of een brace. Dokter Van Delm luistert eerst aandachtig naar uw klachten. En voert indien nodig een operatie uit.

 

Sportletsels? U bent in goede handen

Een sportletsel? Reuma? Overbelasting? De lijst met problemen aan beenderen, pezen en gewrichten is eindeloos. Inge Van Delm specialiseerde zich daarom alleen in handen en voeten. Bij klachten aan andere ledematen kunt u terecht bij de collega’s uit haar associatie. Op het secretariaat vertellen ze u wie voor u de juiste orthopedist is.

 

Vrije raadpleging, of op afspraak

Hebt u pijn aan hand of voet? Maak dan een afspraak bij dokter Van Delm via het secretariaat (013 33 48 18). Elke dinsdag van 8 tot 10 uur heeft ze ook vrije raadpleging, maar bel wel eerst even naar het secretariaat om dit na te kijken.

 

Een probleem aan hand of voet? Bij dokter Van Delm in Diest bent u aan het goede adres.

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag